موثر ترین راه از بین بردن ویروس های سطوح و مواد خوراکی چیست؟

در استاندارد "اطاع رسانی مشخصه های تماس با مواد غذایی (FCN)" برای استفاده از ماده هیپوکلروس که توسط الکترولیت آب نمک (در PH 6 تا 7) تولید می شود آمده است که یک عامل ضد میکروبی مناسب مواد غذایی از قبیل گوشت و مرغ، ماهی و غذاهای دریایی؛ میوه ها و سبزیجات؛ و تخم مرغ با پوسته بدست می آید.
این ماده به همراه بقیه اکسیدان هایی که با این روش تولید می شود توان از بردن ویروس ها را بسیار قوی تر از اشعه UV و آب ژاول (بلیچ) را دارا می باشد.
در حال حاضر اسپری تولید مواد ضد عفونی اکوسیو تنها دستگاه خانگی مواد موثر هیپوکلروس است که با استفاده از نمک طعام موثرترین مواد ضدعفونی سطحی را در اختیار هموطنان عزیز قرار می دهد. این سیستم نه تنها برای سطوح قابل لمس داخل منزل، دفتر کار، و داخل وسایل نقلیه مناسب است بلکه برای اطمینان از ضد ویروس بودن اسباب بازی و سطوح قابل لمس بچه ها و نوزادان ضروری است.